Idag hade vi Mark-Posten på besök

Det händer att vi blir kontaktade av olika tidningar som vill göra en intervju med Dognews.se, sedan pandemin började har vi tackat nej till alla intervjuer men idag gav vi en intervju till nättidningen Mark-Posten

Håll utkik nästa vecka publiceras intervjun där Håkan berättar om sitt stora hundintresse, om Dog News och kanske en och annan historia om hundarna. Det bor ju trots allt några hundar hemma hos oss, vilket var starten på bloggen från början. Vi fick också veta att Mark-Posten har en egen redaktionshund.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #markposten

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.