Spårhundarna tar upp jakten på djurplågaren

Bild: pixabay

Efter attackerna i Malmö med farliga föremål så som spikar, rakblad och glasbitar inbakta i bullar, köttbullar och korvbitar har flera hundar fått livshotande skador.

Flera hundar har fått uppsöka veterinär och genomgått operationer sedan de har fått i sig livsfarliga föremål, så som spikar och glasbitar på gatorna i Malmö. Tex hade en labrador ätit köttbullar som hunden hittade under promenaden, veterinären opererade ut 61 spikar som var 3 centimeter långa ur magen på hunden.

Nu tar Sydsvenskans team Spårhundarna tar upp jakten på djurplågaren i Malmö.

Vem är det som terroristerar Malmös hundar? Lyssna på det första avsnittet i ”Sydsvenskan Doks” nya poddserie ”Spårhundarna”.

”Sydsvenskan Dok” är dokumentärpodden med Skånes starkaste berättelser. Du kan lyssna i spelaren på länken här eller där du lyssnar på dina poddar – som SpotifyApple Podcasts eller Google Podcasts. Följ ”Sydsvenskan Dok” i din poddspelare så missar du inte nya avsnitt.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.