Äntligen PetEasy’s utställningstält för hundar med VetZoo logga

PetEasy’s utställningstält för hundar – Ett måste på hundutställningar

PetEasy, VetZoo – Utställningstält till hund, är ett praktiskt och bekvämt sätt att ge hunden en lugn och trygg plats under hundutställningar och andra evenemang.

KÖP VetZoo PetEasy utställningstält för hundar här

VetZoo utställningstält finns att köpa på nätet och i butiken i Göteborg på Backaplan.

  • Storleken på tältet är 210 cm högt x 300 cm x 300 cm bred.
  • Total vikt: 10,5 kg
  • 3000 mm vattenpelare

PetEasy’s utställningstält för hundar, har stora fönster och två stora ingångar, vilket gör att man får en bra överblick över hundarna. Tältet är dessutom utrustat med en rad praktiska funktioner, såsom en förvaringsficka för tillbehör och en öppning för att fästa en ventilationsfläkt.

Tältet är tillverkat av ett slitstarkt och vattentätt material som skyddar hundarna från både regn, vind och sol. Dessutom har tältet ett reflekterande material som gör att tältet reflekterar bort solens strålar, vilket gör att det inte blir så varmt i tältet. Att man också kan öppna helt på två håll, och sedan delvis (möjlighet att släppa in luft genom myggnät) på de andra två sidorna så får tältet en bra genomströmmning av luft. En annan viktig egenskap hos PetEasy’s utställningstält är dess lättviktskonstruktion, vilket gör det enkelt att transportera och sätta upp.

Sammanfattningsvis är PetEasy’s utställningstält för hundar en praktisk lösning för hundägare som vill ge sina hundar en trygg plats under utställningar och andra evenemang. Det är lätt att transportera, enkelt att sätta upp. Med sin lätta  konstruktion, praktiska funktioner och smarta design är detta tält en investering som kommer att kunna användas i många år framöver.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.