HJÄLP – Stoppa attackerna mot hundar i Malmö

På torsdag kommer programmet att ha ett inslag om attackerna mot hundar i Malmö, missa inte det!

Efter attackerna i Malmö med farliga föremål så som spikar, rakblad och glasbitar inbakta i bullar, köttbullar och korvbitar har flera hundar fått livshotande skador.

Flera hundar har fått uppsöka veterinär och genomgått operationer sedan de har fått i sig livsfarliga föremål, så som spikar och glasbitar på gatorna i Malmö. Tex hade en labrador ätit köttbullar som hunden hittade under promenaden, veterinären opererade ut 61 spikar som var 3 centimeter långa ur magen på hunden.

Hundägarna lever i skräck och det är ett under att ingen hund ännu har dött. Alla människor som rör sig i Malmö måste vara uppmärksamma på vem som rör sig och meddela minsta lilla misstanke om misstänkt gärningsman/gärningsmän till polisen!

En poster att skriva ut och sätta upp

Nu finns det en poster som man kan ladda ner och skriva ut i A3 eller A4 format! Du kan sprida postern genom att lägga upp den på olika platser.

Postern i A3: https://drive.google.com/file/d/1h5Ga6mZthcgPlZa5szEovgnUfOaACP30/view?usp=sharing

Postern i A4: https://drive.google.com/file/d/1fmzxV8_D0ZP9wfl3dN4ZOlMMj78379AC/view?usp=sharing

Läs mera på trygghund här

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.