Veterinär skrev ut tabletter till sin hund – använde dem själv

En veterinär som har skrivit ut narkotikaklassad medicin till sin hund har i själva verket tagit medicinen själva.

Veterinären som bor i Kalmar län har tagit tabletter som veterinären själv skrivit ut till sin hund under de senaste året. Jordbruksverket har sänt ärendet till Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård och veterinären riskerar nu att förlora behörigheten att skriva ut narkotiska läkemedel. Ärendet har också polisanmälts för misstänkt brott mot narkotikastrafflagen, skriver Sveriges Radio.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.