Kalender med namnsdagar för hundar och katter

Världens första husdjurskalender med namnsdagar för katter och hundar är här! Äntligen kan vi skämma bort Charlie, Molly, Sigge och andra härliga hundar och katter lite extra på just deras dag.

Startskottet går den 1 april 

Det nya namnsdagsfirandet börjar med Sigge och Molly som är Sveriges vanligaste namn på katter respektive hundar. Djurens namnsdagar börjar den 1 april (det är inget aprilskämt!) och löper året ut. Namnen är tagna i fallande ordning ur Agrias djurbestånd för katter och hundar. I de fall namnet också är ett vanligt personnamn som redan har namnsdag sammanfaller datumet inte med samma namn i djurens värld. Har du ett mer udda djurnamn som inte finns med? Välj ett snarlikt namn och gör den dagen till er! 

Via länken här hittar du alla hundars namnsdagar för 2023.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.