Pulverbrev till Länsstyrelsen – avsett att skrämma medarbetare på djurskyddsenheter

Under onsdagsförmiddagen den 29 mars mottog 18 av landets 21 länsstyrelser försändelser med misstänkt innehåll. Ett likadant brev togs emot på Länsstyrelsen Västra Götalands kontor i Göteborg under torsdagsmorgonen 30 mars.

Efter analyser av mottagna försändelser hos länsstyrelser, har Polisen gjort bedömningen att innehållet i breven är ofarligt. Polisen beslagtar ändå misstänka brev för spårsökning.

Länsstyrelsen begår övergrepp mot djurägare”

Texten i pulverbreven som skickats till länsstyrelser runtom i landet upplevs som hotfull mot länsstyrelsernas arbete med djurskyddshantering. Minst ett av breven ska ha varit undertecknat ”Sveriges djurägare” och innehållit formuleringar om att länsstyrelsen missbrukar sin makt och begår övergrepp mot djurägare, enligt AB.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.