Plinga alltid då du åker förbi på el-sparkcykel eller cykel!

Nu år våren här och många plockar fram sin cykel eller el-sparkcykel, viktigt då är att tänka på att dessa fordon är väldigt tystgående och man måste plinga då man bakifrån passerar en fotgängare med hund.

Det är inte många cyklister eller de som är ute och åker el-sparkcykel som tänker på att olyckan kan vara framme om man passerar en person som är ute och rastar hunden. Även om hunden är kopplad så kan den bli rädd av att det plötsligt susar förbi en cykel och hunden kan då slänga sig åt sidan och träffa cyklisten som åker omkull! Då olyckan har skett är det försent att agera!

Det är för allas säkerhet och trygghet VIKTIGT att sakta ner och ALLTID PLINGA då man åker förbi en människa som rastar en hund!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.