Han skapar naturtrogna plyschdjur av döda hundar

Den filippinska leksakstillverkaren David Tan översvämmas av order från sörjande djurägare som vill komma ihåg sina hundar, katter, hamstrar och kaniner med uppstoppade leksaker i ”plysch” som är som kopior av deras döda husdjur.

Tan och hans team på 20 anställda använder foton som skickats av kunder för att skapa verklighetstrogna kopior av deras avlidna husdjur med hjälp av syntetisk päls som är luftborstad för att återskapa färger och markeringar som blir så naturtrogna som möjligt.

Processen skiljer sig från taxidermi, som bevarar djurets kropp, säger Tan, ägare till Pampanga Teddy Bear Factory. Det här är faktiskt en hundra procent uppstoppad leksak, säger han.

Det tar ungefär två dagar att tillverka gosedjuren. Att köpa en kopia av sitt döda husdjur kostar cirka 65 dollar, cirka 680 svenska kronor.

Bild: Pampanga

Källa: Reuters

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.