Kvinna till sjukhus efter hundattack

En kvinna i Varberg som var ute och rastade sin hund i helgen blev så svårt biten under en hundattack att hon tvingades söka sjukvård.

Kvinnan rastade sin egen hund då det plötsligt dyker upp en främmande hund som våldsamt började attackera kvinnans hund. Kvinnan försöker rädda sin egna hund och följden blir att kvinnan själv blir svårt biten i handen.

Polis kallades till platsen och då polisen kom var ägaren till den attackerande hunden försvunnen. Ägaren till den attackerande hunden, en man i 40-årsåldern, är nu misstänkt för brott, skriver HN.se.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.