Äntligen är våren här hos VetZoo

Våren är här och det är dags att förbereda era fyrbenta vänner för säsongen. Hos VetZoo hittar du allt du behöver för att hålla din hund glad och frisk.

Förebygg risken för fästingar med vårt sortiment av fästingmedel. Utforska alla vårnyheter, inklusive kylande mattor och vattenskålar för varma dagar. Ge din hund en rolig vår med vårt urval av vårleksaker. Och för de söta små valparna, ta en titt på vårt utbud av valp-produkter.

VetZoo är här för att hjälpa dig och din hund att få en fantastisk vår. Besök vår hemsida för att se vårt stora utbud av hundprodukter. Se allt VetZoo har för våren

Fästingar är nästintill oundvikliga och kan vara en riktig plåga för de flesta hundägare. Genom att behandla din hund med ett fästingmedel så minskar risken för att fästingarna biter sig fast, och på så vis kan du skydda din familjemedlem från ett flertal obehagliga sjukdomar. På VetZoo hittar du ett brett sortiment av alla de bästa fästingmedlen för hund i olika prisklasser och varianter. Fästingar finns i hela vårt avlånga land och trivs som bäst i varmare temperaturer. Se alla fästingprodukter

PetEasy Trimbord med hjul och glage 81x46x76 cm

PetEasy Trimningsbord med hjul – praktiskt, säkert och enkelt att transportera. Perfekt för grooming av din hund hemma eller på tävlingar.

Hundborstar kommer i många olika utföranden och det kan vara svårt att veta vilken som är bäst lämpad för just din hunds päls! Det är nämligen inte så att du kan använda vilken borste eller kam som helst till din hund utan dessa bör väljas ut med omsorg för den specifika strukturen just din hund har i sin hårrem. Detta kan vi på Vetzoo självklart hjälpa dig med!

Finns det något härligare än att känna vinden i håret när du flyger fram på din cykel i vårsolen? Med en hundkorg till din cykel kan du dela glädjen med din bästa fyrbenta kompis! På VetZoo hittar du många säkra, smarta och funktionella cykelkorgar för hund, så att du kan ha med din vän på alla dina cykeläventyr! Att cykla är nyttigt, miljövänligt och ett roligt sätt att ta sig fram på och de flesta hundar brukar bli alldeles till sig när de vet att de ska få följa med på en cykeltur!

Hundvalpar är något av det sötaste vi har. Deras busiga uppsyn och positiva inställning till livet gör vem som helst på glatt humör, trots att de emellanåt även ger oss gråa hårstrån. När du skaffar en hundvalp får du en vän för livet och hos oss på VetZoo hittar du allt du behöver till din nya familjemedlem, och lite till. Se allt för valpen

Se alla vårnyheter

PetEasy’s utställningstält för hundar – Ett måste på hundutställningar

PetEasy, VetZoo – Utställningstält till hund, är ett praktiskt och bekvämt sätt att ge hunden en lugn och trygg plats under hundutställningar och andra evenemang.

KÖP VetZoo PetEasy utställningstält för hundar här

VetZoo utställningstält finns att köpa på nätet och i butiken i Göteborg på Backaplan.

VetZoo lottar en ny vinnare varje månad, man är med och tävlar med varje recension man lämnar. Se till att lämna din e-post när du lägger ett omdöme så vi kan kontakta vinnaren. Du måste ha köpt produkten för att kunna vara med och tävla.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.