Promenera för hemlösa hundar

Möt den härliga våren med årets mest uppskattade hundpromenad, Agria Hundpromenad, till förmån för hundar i behov av nya livslånga hem. Den 20-21 maj är det dags att hänga med på den fysiska promenaden på någon av orterna i landet eller att dela sin hundpromenad via sociala medier från hela landet. Ju fler som den går, desto mer pengar till hundarna.

– Att delta i hundpromenaden är ett enkelt sätt att hjälpa hemlösa hundar. Tillsammans kan vi ge dem en extra chans att hitta nya familjer i kärleksfulla hem. Det är alla hundar värda, säger Agnes Fabricius, vd, för Agria.

Gör om fjolårets succé

Gör som 10 000 hundägare gjorde förra året, anmäl dig och din hund till Agrias hundpromenad och bidra till hundar i behov av nya hem. Förra året samlade hundpromenaden in nära 160 000 kronor. Det är gratis för alla hussar och mattar att delta i promenaden medan Agria skänker 10 kronor per deltagare till Hundstallet som hjälper hemlösa hundar – ju fler som promenerar, desto mer pengar blir det till hundarna.

Var och när?

– Digitala hundpromenaden

Dendigitala hundpromenaden går i sociala medier under hela helgen den 20-21 maj på Facebook och Instagram.  Lägg ut en bild eller film om att du har gått Agria Hundpromenad och tagga inlägget med #agriahundpromenad.

– Den fysiska hundpromanden

Lördagen den 20 maj kl. 12.00-14.00

Göteborg – Skatås motionscentrum

Kalmar – Kalmartravet

Stockholm – Djurgården

Sundsvall – Norra Berget

Söndagen den 21 maj kl 12.00-14.00

Hörby – Fulltofta naturcentrum

Anmälan till Agria Hundpromenad och mer info finns här.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.