Utställningstält av ett reflekterande material som gör att tältet reflekterar bort solens strålar – hos VetZoo

Sommaren står inför dörren hos VetZoo – nu är det dags att beställa flytväst för sommarens alla båtturer. Trimbord och utställningstält för sommarens alla utställningar.

PetEasy’s utställningstält för hundar – Ett måste på hundutställningar

Tältet är av ett reflekterande material som gör att tältet reflekterar bort solens strålar, vilket gör att det inte blir så varmt i tältet. 

PetEasy, VetZoo – Utställningstält till hund, är ett praktiskt och bekvämt sätt att ge hunden en lugn och trygg plats under hundutställningar och andra evenemang.

KÖP VetZoo PetEasy utställningstält för hundar här

VetZoo utställningstält finns att köpa på nätet och i butiken i Göteborg på Backaplan.

Kampanj 20% på Baltic Flytvästar till hund
Kampanjen gäller online och i butik t.o.m. 31/5 2023. Se alla flytvästar

Kampanj 15% på allt från Trikem
Kampanjen gäller online och i butik t.o.m. 31/5 2023. 15% på allt från Trikem

Fästingar är nästintill oundvikliga och kan vara en riktig plåga för de flesta hundägare. Genom att behandla din hund med ett fästingmedel så minskar risken för att fästingarna biter sig fast, och på så vis kan du skydda din familjemedlem från ett flertal obehagliga sjukdomar. På VetZoo hittar du ett brett sortiment av alla de bästa fästingmedlen för hund i olika prisklasser och varianter. Fästingar finns i hela vårt avlånga land och trivs som bäst i varmare temperaturer. Se alla fästingprodukter

PetEasy Trimbord med hjul och glage 81x46x76 cm

PetEasy Trimningsbord med hjul – praktiskt, säkert och enkelt att transportera. Perfekt för grooming av din hund hemma eller på tävlingar.

Här hittar du våra allra senaste produkter. Vi på VetZoo jobbat ständigt med att ta in nya produkter i vårt sortiment så att du och ditt husdjur ska kunna hitta nya spännande produkter att testa.

Se alla vårnyheter

På VetZoo hittar du ett brett sortiment av noggrant utvalda veterinärfoder av högsta kvalité, så att du kan ge din hund det absolut bästa som finns att ge. Vi har alltid snabba leveranser med fri frakt hela vägen hem när du handlar för över 499 kronor! När våra fyrbenta familjemedlemmar drabbas av olika sjukdomar så är det vanligt att en veterinär ordinerar ett specifikt veterinärfoder som en del av din kompis behandling. 

VetZoo lottar en ny vinnare varje månad, man är med och tävlar med varje recension man lämnar. Se till att lämna din e-post när du lägger ett omdöme så vi kan kontakta vinnaren. Du måste ha köpt produkten för att kunna vara med och tävla.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.