Två skadade och en död hund i hundattack

På måndagskvällen blev en mindre hund ihjälbiten och två personer förda till sjukhus efter en hundattack i Tibro.

En hund av rasen Amstaff skall enligt Skövdepolisen, Fredrik Bergström, stationsbefäl ha attackerat en mindre hund i Tibro. Den mindre hunden blev ihjälbiten medan två personer skadades och fördes till sjukhus.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.