Bitna män vill inte ange hundägare – anmälan läggs ner

På måndagskvällen blev två män bitna av en hund på Lorensborg i Malmö. De två männen som skadades känner ägaren till hunden, men vill inte säga vem det är, så polisanmälan läggs ner, skriver Sydsvenskan.

Alla tidningar i landet skrev igår om hur en så kallad ”kamphund” jagades en hel natt, till och med av drönare med värmekamera efter att den aggressiva hunden bitit en man som fick föras till sjukhus och även bitit en annan man.

Hunden kunde till sist fångas in av polisen som upprättade en anmälan som nu läggs ner för att de bitna männen skyddar hundens ägare genom att inte berätta vem som äger hunden.

Finner inga ord för detta, men en sak är säker detta ärende ger ingen positiv bild av hundägare och attackerande hundar i Sverige. Här har man nyttjat polisens och vårdens resurser på allmänhetens bekostnad.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.