Veterinär döms till fängelse

Den kvinnlig veterinär i Kalmar län som åtalades för grovt narkotikabrott efter att ha skrivit ut nästan 8 500 narkotikaklassade kapslar och tabletter avsedda för henne själv till sin hund, döms till fängelse.

Till hunden skrevs bland annat ut nästan 5 000 kapslar oxikodon, och cirka 3 500 tabletter tramadol.

Kvinnan döms till fängelse i 1 år och 8 månader.

”Kvinnan har i förhör berättat att hon för några år sedan råkade ut för en bilolycka med allvarliga skador som följd. Hon var inte nöjd med den vård som erbjöds utan tog istället narkotikaklassad medicin som egentligen var avsedd för hennes hund.

Det är ännu inte klart om kvinnan förlorar sin veterinärlicens”, skriver Dagens Kalmar.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.