Bianca Ingrosso trött på sina hundar och kallar dem idioter

Alla skall inte ha hund och det har säkert många av dem som skaffat hund under pandemin fått upptäcka genom sina hundköp utan att tänka igenom att hundägandet är en livsstil inte en accessoar.

Som bekant så har Bianca Ingrosso stolt visat upp sina blandrashundar Dino och Sammy, både i TV och i sociala medier. Men nu har hundarna inte synts till på länge och Binaca sa i YouTube-programmet I badrumsskåpet:

”Dom har inte varit här på länge… Dom stör min energi just nu. Det är faktiskt sant. Det här ”Shit, nu är jag så trött och ska gå lägga mig.” Nej, då ska jag gå rasta idioterna, säger Bianca och berättar kort att de bor hos andra i familjen”, skriver Svensk Damtidning.

Att ha en hund är en livsstil, något man väljer för att man älskar hundar över allt annat. Hunden är aldrig en börda, hunden är ditt liv och du väljer alltid hunden framför dig själv.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur

Dela detta:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.