Hund dog efter att ha ätit något på promenaden med glasbitar inuti

En hund har dött av inre blödningar, efter att ha ätit något under promenaden. Man misstänker att det hunden ätit innehållit glasbitar och som varit utplacerat med avsikt att skada hundar.

En hundägare ska under onsdagen ha varit ute med sin hund i Stadsparken i Arvika, efter promenaden började hunden å dåligt. Dagen efter promenaden i parken dog hunden av inre blödningar. Händelsen är nu polisanmäld, då hundägaren misstänker att någon uppsåtligen placerat ut mat preparerad med glasbitar, skriver Arvikanyheter.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.