HJÄLP – sjuk hund försvann från Läckeby Djursjukhus

HJÄLP den sjuka hunden Tello försvann igår från Läckeby Djursjukhus under en rastning! SPRID inlägget!

På sin facebooksida skriver AniCura Läckeby Djursjukhus om den sjuka hunden Tello som sprang bort under en rastning där personal tappade kopplet.

Tello är en vallhund på cirka 7-8 kilo och har en kanyl i benet. Senast sågs han i närheten av skjutbanan, men blev rädd och sprang ut mot en 70-väg i närheten. Tello är väldigt rädd för människor och ägarna vädjar om försiktighet i närheten av honom.

Tello har varit allvarligt sjuk med diarréer och kräkningar. När de kom till Läckeby Djursjukhus kunde han inte gå själv och fick bäras in. Läget var kritiskt säger ägaren Hedda Riedel, till tidningen Barometern. Enligt Hedda Riedel har hon fått tre olika historier från personalen på Läckeby Djursjukhus om hur hunden Tello kunde springa bort. Den första att han har slitit sig, det andra att personalen tappat kopplet och den tredje förklaringen är att personalen trillat och tappat kopplet.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.