Många valpar kommer till Hundstallet

Den senaste tiden har det kommit in flera dräktiga tikar, valpkullar och ensamma valpar till Hundstallet.

Valpar behöver extra mycket tillsyn och detta kräver extra resurser. Det händer att ensamma valpar får följa med en hundskötare hem i väntan på att den ska få komma till ett jourhem. Dräktiga tikar behöver extra övervakning och en lugn och trygg miljö. Nu behöver vi ditt stöd för att kunna ge valparna en bra start i livet, skriver Hundstallet i sitt senaste emailutskick.

Det väcker många frågor: Varifrån kommer alla dessa valpar? Vad är det för människor som inte tar hand om sina hundar? Borde det införas krav på tillstånd att ha hund? Är det verkligen rätt att vem som helst får ta valpar på sin hund utan någon som helst kunskap?

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.