Nu öppnar den exklusiva hundbutiken Dashing Dogs i Kungsbacka

Den populära exklusiva hundbutiken Dashing Dogs öppnar i Kungsbacka på Vallgatan 1. I nästa vecka den 1 augusti välkomnas du in i de stora ljusa inbjudande lokalerna hos Dashing Dogs.

Dashing Dogs är butiken med det lilla extra, hundprodukterna du letat efter men inte hittat hos de andra butikerna. Du kan handla hos Dashing Dogs även online men vi rekommenderar att du åker till Kungsbacka den 1 augusti och tar del av alla öppningserbjudanden och upplever butiken på plats. Hunden är förstås välkommen in i butiken tillsammans med dig.

Ge din hund det bästa – besök butiken Dashing Dogs med de mest eftertraktade hundprodukterna! Upptäck Dashing Dogs unika utbud av hundprodukter, inklusive roliga leksaker, trendiga kläder och festliga kalasartiklar. Dashing Dogs erbjuder de senaste trenderna och de bästa produkterna på marknaden för att ge din hund den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar. Hitta det perfekta valet för din fyrbenta vän hos Dashing Dogs!

Missa inga erbjudanden håll dig uppdaterad genom att följa Dashing Dogs på instagram här De flesta hundar som handlar hos Dashing Dogs fysiska butik brukar få sin bild på instagram hos Dashing Dogs, i arkivet bland alla andra kändishundar.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.