Hund adopterade kattungarna då mamman dog

Inte hunden Vilja på bilden

Aussietiken Vilja adopterade kattungar då kattmamman dog, Vilja fick till och med mjölk och började dia ungarna som stödmatades av matte Ann-Sofie Ekstrand.

Kattungarna var endast en vecka gamla då deras mamma plötsligt blev sjuk och oförklarligt dog ifrån ungarna. I huset finns också hunden Vilja som är 6 år gammal. Då matte började handmata kattungarna tog Vilja det som sin uppgift att hjälpa till genom att slicka och tvätta ungarna. Snart blev även Vilja skendräktig och började dia ungarna.

Först blev Ann-Sofie orolig om det är ok att kattungar diar från en hund men hon lyckades inte få något vettigt svar av någon veterinär så hon lät hunden och kattungarna hållas. Hon fortsatte dock att stödmata ungarna för att ge dem tillräckligt med näring, skriver tidningen Lindenytt.

Har du upplevt något liknande, där en hund adopterar ungar?

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.