Tävling – vinn populära boken Dogstars

Tävling – Vi tävlar ut den första delen i den populära bokserien Dogstars till tre vinnare.

Tävlingsuppgift

För att delta i tävlingen skall du skicka in en bild på din hund till dognews@hotmail.se och motivera varför just du vill vinna boken Dogstars Ett nytt hopp. Vi vill ha ditt foto med svar senast den 9 augusti 2023.

Hjältar, hundar och hejdlös humor i hyllade Dogstars!

Anna har alltid haft svårt att passa in, men exakt hur annorlunda hon är hade hon aldrig kunnat ana. Att Anna en morgon på väg till skolan upptäcker att hon kan flyga är inte ens i närheten av det konstigaste som händer henne den dagen. Anna visar sig vara den fjärde och sista medlemmen i Dogstars, ett superhjältegäng utvalt av världens hundar. Hundarna måste rädda jorden, men de behöver Dogstars hjälp. Endast de fyra vännerna kan sätta stopp för den mystiska Rimfrosts plan att värma upp planeten. Men kommer de att hinna innan det är för sent? Ett nytt hopp är den första delen av fyra om de unga hjältarna Dogstars, alla med sin speciella superkraft! Garanterat massor av maxad action och humor, men också om vikten av vänskap och att värna vår planet.

Av Mårten Sandén. Illustrationer av Lisa Medin.  

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.