Allt flera hundar slutar på hunddagis av ekonomiska skäl

Allt flera hundar slutar på hunddagis av ekonomiska skäl och hundägarna ser sig om efter en annan lösning för hunden.

De senaste åren har det varit nästan hopplöst att få tag på en plats på hunddagis i hela landet, något som nu har ändrats på grund av ekonomin. Nu annonserar flera hunddagis på olika internet sidor om att de har lediga platser. Allt flera hundägare har varit tvungna att säga upp sin plats på hunddagiset på grund av den allt svårare ekonomiska situationen.

Många hundägare har det tufft sedan hundfoder och veterinärarvoden har blivit allt dyrare och därtill el, mat, räntor och boendekostnader har stigit rejält de senaste året. Då är hunddagis ett av områden där hundägare försöker spara in pengar medan man fortsätter spendera på mycket annat till hunden som anses vara en kär familjemedlem.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.