Fira Hundens dag hela veckan med VetZoo

Alla Hundars dag – Internationella Hundens dag firas årligen den 26 augusti, nu firar VetZoo Hundens dag hela veckan.

Denna vecka firar vi alla hundar! Internationella Hunddagen är på lördag så varför inte överraska vovven med leksaker och godis i helgen?

Kampanj 3 för 2 på alla leksaker och godis till hund
Kampanjen gäller online och i butik t.o.m. 27/8 2023.

Nytt varumärke: Äntligen finns Pomppa i VetZoos sortiment!

Ni har önskat och vi har lyssnat! Nu har vi på VetZoo tagit in Pomppa till vår butik, perfekt inför höstsäsongen. Pomppa är ett finskt varumärke som designar och tillverkar hundtäcken och fleecetäcken till hundar i snygga färger.

Tryck på den banner du vill se erbjudandet på.

Designen är enkel och smidig för att ge högsta komfort. I sortimentet hittar du två olika regntäcken, ett i en tunnare modell, Kevyt, som funkar bra när det är lite varmare temperaturer. Samt Sade, en modell som är lite mer värmande men som fortfarande står emot väta. Dessutom finns det fleecetäcken som passar perfekt att ha under regntäcket om din hund är lite mer frusen.

Låt hunden ta sig an vädrets makter med ett hundtäcke från Pomppa! Pomppa har sin bas i Finland där grundaren Meri Alku startade företaget genom att tillverka hundtäcken till sina egna hundar hemma i källaren. Marknaden var skral på riktigt bra kvalitetstäcken för hundar. Med detta i ryggen föddes idén om Pomppa och deras första täcke-PerusPomppa!

Kampanj 60% på kylmattor vid köp av 2 st
Kampanjen gäller online och i butik t.o.m. 30/9 2023. Kom ihåg, lämna aldrig hunden i bilen eller på andra ställen där extrema temperaturer kan uppstå även om du har en kylmatta! 

Buddy Petfoods

100% Naturliga och hälsosamma råvaror, helt utan tillsatser och spannmål!

En stor del av hundars hälsa utgår precis som för oss människor via magen. Näringsrik mat gjord på bra råvaror är en nyckelfaktor för att främja immunförsvaret och allmänhälsan, något Buddy Petfoods alltid har i åtanke när de tillverkar sina recept. Din hund förtjänar god och hälsofrämjande mat, och i Buddys hundmat hittar du bara råvaror av toppkvalitet noga sammansatta för att ge din hund allt den behöver. Inga tillsatser, spannmål eller fyllnadsmedel.

Tillbaka till verkligheten!

Nu är de flesta kontorshundarna på VetZoo tillbaka på jobbet och det är dags att komma tillbaka till rutinerna. Vi har allt du och din vovve behöver oavsett om ni hänger tillsammans på jobbet eller om din kompis stannar hemma medans du jobbar.

Kom ihåg! Hundar ska inte lämnas ensamma för länge, vuxna hundar ska rastas minst var 6:e timme. Valpar ska endast lämnas ensamma korta stunder. Har du möjlighet att ta med din hund till jobbet så är det bra. Om det inte går så finns det flera lösningar som hunddagis, dagmatte eller hundrastare.

Ett hundförarbälte är ett perfekt hjälpmedel när du behöver kunna ha händerna fria. Bältet lämpar sig för alla typer av utomhusaktiviteter så som vandring, jogging, skidåkning eller för att underlätta när du ska promenera med fler än bara en hund.

Stärk dig och din hunds relation med hjälp av superrolig träning! Att ha hund ska vara kul. Som hundägare handlar en stor del om att få vardagen att fungera och att komma ut med sin hund på olika aktiviteter. Hunden behöver flera promenader varje dag, och vissa individer kräver betydligt mer än så! De vill ha hjärngympa och utmaningar i sin vardag för att må riktigt bra. Att träna olika saker med sin hund stärker er relation, dessutom är det en superhärlig känsla när hunden vill träna med dig?

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.