VetZoo tipsar om de bästa höstprodukterna till din hund

VetZoo tipsar om de bästa höstprodukterna till din hund! När löven börjar byta färg och luften blir svalare, är det dags att ge din fyrbenta familjemedlem den perfekta höstlooken! Hos VetZoo har vi ett stort urval av höstmode som kommer att göra din hund både trendig och bekväm under denna fantastiska säsong. Köp hundkläder

Hållbara Regnkläder: Hösten kan vara regnig, men det hindrar inte oss från att gå ut. Våra regnkläder håller din hund torr och glad i alla väder. Se alla regnkläder

Mjuka Tröjor: Våra bekväma och varma tröjor gör att din hund kan njuta av utomhusaktiviteter även när det blir kyligt.

Snygga hundhalsband och hundkoppel ifrån Tyylivoitto! Det har aldrig vait enklare att låta din hund vara snygg på promenaderna. Finska varumärket Tyylivoitto designar och tillverkar hundhalsband och koppel för hand i härliga färger. De lanserar nya färger flera gånger om året och försöker alltid ha färger som matchar till de olika säsongerna. Se alla färger

Reflex till hund – En billig livförsäkring Se till att synas i mörkret! Med reflexer på din hund så syns den på långt avstånd och er promenad blir säkrare. Det finns många olika sätt att använda hundreflexer på; en reflexväst till hund eller ett reflextäcke till hund gör att din vän syns tydligt medan en reflexsele för hund är mer diskret och lätt att bära utanpå en hundtröja. Glöm inte att byta ut reflexer med jämna mellanrum – Visste du att reflexer blir utslitna med tiden? Köp reflexväst

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.