Uppmaning: Ta foto på hundägaren vid hundattack

Just nu efterlyser polisen ägaren till den hund som attackerade och bet ihjäl en chihuahua på en buss i centrala Gävle i dagarna.

Ägaren till den lilla chihuahua hunden är i chock, så också många av de passagerare som blev vittnen till hundattacken. Mannen som precis steg på bussen med sin hund då attacken skedde försvann hastigt från bussen och har inte gett sig till känna.

Uppmaningen: Ta foto på hundägaren vid hundattack

Det sker hundattacker dagligen i Sverige, alla attacker når inte media, allt flera hundar får sätta livet till och tyvärr så kommer hundägaren undan i flera fall. Därför är det viktigt att ta foto på den attackerade hundens ägare genast i samband med attacken för att kunna ha som bevis.

Tyvärr så är påföljden för en hundattack eller hundbett allt för liten idag i Sverige. Vi har pratat med så många hundägare som har förlorat sin hund vid en hundattack och deras gemensamma åsikt är att påföljden vid en hundattack är allt för låg. Hundägaren däremot får bära med sig sorgen och chocken långt in i livet ibland även resten av livet då det är nästan omöjligt att ”glömma” synen av hur en trogen liten vän som är som ett barn, kämpar och dör i käftarna på vad som i stunden känns som ett monster.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.