Jag älskar dig – orden får hundens hjärtslag att öka

Hur ofta säger du: Jag älskar dig till din hund? Om du visste att hundens puls ökar med 46% då den får höra de magiska orden av dig, skulle du då säga Jag älskar dig till hunden oftare?

Att få höra orden Jag älskar dig får hundens puls att öka med 46% visar ny studie som gjordes av Canine Cottages. Studien gjordes genom att fyra olika typer av valpar bar på sig ett speciellt halsband som kunde mäta hjärtslagen hos hunden. Medelhastigheten på hundarnas hjärtslag var 67 slag per minut, kom man fram till efter sju dagars mätningar. När hundarnas ägare sa ”jag älskar dig” till dem, ökade deras hjärtslag till 98 slag per minut. En ökning med hela 46%.

Om du klappar hunden eller smeker hundens päls händer det motsatta, då blir hjärtslagen lugnare visar studien. Hjärtslagen sjönk med hela 23 procent från 67 till 52 slag per minut när deras ägare klappade dem, skriver Allas.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.