FuzzYard hundkläder och hundleksaker och allt till Halloween

Via loggan överst kan du klicka dig in på senaste nyheterna hos VetZoo. Hitta det senaste för din hund! VetZoo släpper flera nyheter varje månad.

Höstmode för hunden

Nya snygga hundkläder som håller vovven både varm och stilig i höst!

FuzzYard hundkläder och hundleksaker

FuzzYard är ett australiensiskt bolag som vill skapa produkter för husdjur som är roliga, snygga men samtidigt praktiska och bekväma. Deras mål är att sätta trender inom husdjurbranchen och alltid vara först med den senaste. Det är därför som du hittar snygga hundkläder i deras sortiment. Dessutom har de gulliga hundkläder även för stora hundar, vilket är ganska unika på marknaden.

Fler nyheter från Happy Dog

Efter många förfrågningar så tog vi in Happy Dog i sortimentet. Nu har vi fått in ännu fler sorter från detta populära foder och godis!

Happy Dog förser din hund med optimala proteiner från flertalet animaliska proteinkällor och med en balanserad energihalt, anpassat efter olika individer i de olika fodersorterna. Namnet talar för fodrets kvalitetslöfte – din hund ska alltid vara glad! Allt Happy Dog foder är tillverkat med strikt kvalitetskontroll i Tyskland.

Hundens favoritleksak: KONG

KONG – En ledande tillverkare av hundleksaker och husdjursprodukter KONG är ett varumärke som har blivit synonymt med leksaker för hundar. Varumärket grundades 1976 i USA av Joe Markham, en hundägare som ville skapa en leksak som var tålig nog att klara av hans hunds starka käkar. Markham började experimentera med naturligt gummi och skapade den första KONG-leksaken. Sedan dess har KONG expanderat och blivit en ledande tillverkare av hundleksaker och andra husdjursprodukter.

Tryck på den logga som du vill se kampanjen på.

HALLOWEEN SHOPPEN ÄR ÖPPEN! Det klart att du ska fira Halloween med ditt husdjur. Hos VetZoo hittar du roliga Halloween-leksakerHalloweendräkt till hund.

Kolla in månadens alla kampanjer hos VetZoo HÄR

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg #vetzoo

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.