Hund försvunnen i en vecka – hittades uppbunden

Hunden Maja försvann för en vecka sedan, i lördags hittades hon välbehållen uppbunden vid ett träd.

Familjen har letat efter sin hund utanför Karlstad i en vecka, det har varit ett stort pådrag med sökhjälp efter hunden. Men i lördags hittades hunden ute uppbunden och frågorna är många? Var har hunden varit? Har någon haft henne hos sig och fått kalla fötter? Ägaren är i alla fall överlycklig att få tillbaka sin hund.

Hund stulen utanför affär

En annan hund blev under lördagen den 11:e november stulen efter att ägaren hade bundit upp hunden utanför en affär och gått in för att handla. Det visade sig senare att en berusad man hade tagit hunden och den hittades tillsammans med mannen nästan 3 mil bort. Mannen skall ha försökt sälja hunden som var över 10 år gammal och han skall också ha varit väldigt elak mot den medan han hade den hos sig.

Lämna aldrig en hund uppbunden utan tillsyn

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.