NK:s årliga julskyltning den 19 november gästas av Hundstallet

Den 19 november är det äntligen tid för NK:s årliga julskyltning och detta år gästar Hundstallet. Hundstallet kommer att finnas på plats med hund i både Stockholm och Göteborg. Hundstallets fyrbenta gäst kommer att tillsammans med tomten göra entré med häst och vagn för att sedan öppna upp varuhuset. 

I år är julen extra magisk och NK bjuder som vanligt på en lika minnesvärd som överraskande upplevelse. På söndag den 19 november från kl. 10.50 kan du upptäcka årets julfönster och se när tomten anländer till varuhuset med häst och vagn.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #england #vikingarna #hundattacker #trygghund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.