Tigers första besök på utställning (som turist)

”Tiger” Black Orange’s Limited Edition har hunnit fylla 4 månader och fick besöka en utställningsplats för första gången i sitt liv.

Vi tog med Tiger till Tvååker på den Internationella utställningen där vi deltog med Smiley som är Tigers pappa. Tiger tog det hela med ro, han sov hela vägen i bilen och satt snällt i sin transportbur tills vi hade ställt i ordning våra grejer. Jag borstade honom och tog på honom ett utställningskoppel och gick sedan med honom några varv. Han gick som en ”klocka” precis som om han var hemma…ingen fegis här inte.

Däremot gillade han inte att alla (ja nästan varenda kotte) ville hälsa på honom, det tyckte han att var lite läskigt. Tiger är ju så liten ännu så det blev för mycket med alla händer som ville klappa på honom. Men han satt sig gärna ner och lät sig fotograferas för alla som ville ha en bild på honom….det var rätt många kameror skall ja säga;) Se så fint han poserar!

Ni kan tänka er hur trött Tiger var då vi kom hem på kvällen, han slukade i sig sin middagsmat och somnade sött på sin rosa kudde (javisst Tigers kudde som han sover på är rosa trots att han är en kille).

Läs mera om Tiger och Pomeranian på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tigers första besök på utställning (som turist)

  1. Petter skriver:

    Han var söt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.