Lämnades att dö i skogen, världen är full av idioter


Vem är så hjärtlös och kan göra så här med en hundvalp? Foto: Polisen

Jag läser med fasa om de senaste månadernas djurplågeri som skakat hela Danmark, någon hade bundit denna lilla valp vid ett träd i skogen, med ett nylonrep. Nosen var bunden med plastsnören, valpen var lämnad att dö i skogen, den hade suttit där i ”minst” tre dagar.  Som tur var så hittades denna valp av en som var ute på promenad, denna valp hade änglavakt och kunde räddas.

Vem kan vara så grym? Vad tänker människorna på, varför ger man sig på oskyldiga djur? Jag hoppas att dessa människor en dag skall möta sin ”like” att någon skall behandla dem så som de behandlar dessa försvarslösa djur.

För några månaders sedan hittades en annan hund i närheten av samma plats, svårt misshandlad och hängd i ett träd i sitt eget koppel. Jag tänker på mina hundar, på hur glada de blir varje gång jag tar fram kopplet, det betyder ju ”lycka” för hunden att få komma ut på promenad. Tänk då på denna stackars hund som blivit så glad då den fått på sig halsbandet och kopplet, den har trott att den skall få komma ut på promenad! Istället blir det denna hunds sista ”promenad” den blir svårt misshandlad och hängd i ett träd! Fyyyyy säger jag.

I Silkesborg hittades en katt med avklippta öron och en annan katt återfanns med en sprängladdning fast tejpad runt magen. Världen är full av sjuka idioter!

Vill ni läsa om våra Pomeranian hundar så finner ni oss på

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lämnades att dö i skogen, världen är full av idioter

  1. Vivi skriver:

    Ja!! vi trænger til at få et Dyrpoliti og en hård straf mod sådanne personer, som ingen respekt har for dyr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.