Min hund har en inbygd klocka

http://www.clocklink.com/clocks/2001-brown.swf?TimeZone=Sweden_Stockholm&

Jag har försökt med allt nu, först gömde jag väckarklockan, sedan köksklockan och till sist klockan i hallen men inget hjälpte, Cayenne väcker mig kl. 06.30 varje dag!! Hon har en inbygd klocka som dessutom har en atuomatisk inprogramering för sommar och vintertid.

Några minuter i halv sex på morgonen börjar hon, först med ett försiktigt skall som nästan knapt låter något alls….följt av flera skall som väcker de andra hundarna. Jag drar täcket upp över huvudet låtsas som om jag inte hör henne, men inser VARJE morgon att det är kört så fort som Cayenne sätter igång. Hon ger sig inte förän hon fått mat, så det är bara att stiga upp, hälsa godmorgon på hundarna och ge dem deras frukost. Jag har försökt flytta på mattiderna, nonshalera hennes skall och allt vad jag nu hittat på men inget hjälper.

Det är samma sak på eftermiddagen, Cayenne sätter sig vid ytterdörren vid 15.30 tiden och börjar med sina små skall, hon väntar på husse. Det var när detta började som hallklockan åkte in i garderoben, men förgäves, Cayennes inbygda klocka går aldrig fel, den är exakt på sekunden. Om någon av våra klockor stannar så behöver vi inte ringa fröken ur, det är bara att ställa dem prick 06.30 då Cayenne ger sitt första ynkliga skall.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.