Inte lätt att finna en godkänd veterinär för patellaundersökning i GBG

Jag har den senaste timmen ringt runt till ett flertal olika veterinärer och djurkliniker i Göteborg för att kolla upp hos vem man kan få en knäledsgranskning eller patellagranskning gjord. Efter de första samtalen blev jag hänvisad till SKKs informationsavdelning.

Receptionisterna på veterinärklinikerna visste inte om deras klinik eller mottagning utförde denna undersökning!? Hos SKK blev jag först kopplad till informationen som inte kunde finna några veterinärer med den kompetensen i Göteborg, därefter fick jag pratade med SKKs veterinär som hänvisade till Blå Stjärnans djursjukhus i Göteborg. Jag ringde Blå Stjärnan men efter ca 15 minuters telefonkö tröttande jag och la på luren. Tillslut ringde jag en av Göteborgs dyraste smådjurskliniker där jag ofta har låtit utföra större ingrepp då jag litar på kliniken ifråga. Tyvärr så kunde inte deras recptionist heller säga om kliniken utför godkända patellaundersökningar. Jag tappade tålamodet då hon hänvisade till SKK?! Jag fick henne tillslut att gå och fråga någon veterinär om de visste om kliniken utför patellaundersökningar. Efter några minuters väntande fick jag då äntligen veta att de har en veterinär som utför undersökningen. A Axén Smådjursakuten AB genomför i vartfall patellaundersökning i Göteborg.

Det finns gott om veterinärer i Göteborg så jag hoppas att personalen kan läsa på lite mera om vilken service deras klinik ger, så att kunden kan få den information man letar efter och inte bli bollade hit och dit.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.