Hunden föddes med 3 ben – går som en människa på 2 ben

Hunden Faith – en riktig överlevare

 
Jag fick dessa bilder och historien på e-mail, kände att jag vill dela med mig då hunden lever ett liv utöver det vanliga.
Denna hund föddes på julafton år 2002, han föddes med 3 ben – 2 friska ben och ett onormalt ben som man var tvungen att amputera. Han kunde självklart inte gå då han föddes. Hans mor ville heller inte ta hand om honom.
 
Faiths första ägare trodde inte att han skulle överleva, därför hade han beslutat sig för att avliva Faith. Då träffade Faiths ägare på Jude Stringfellow, som idag är ägare till Faith. Jude var beredd att ta hand om valpen och började lära honom att gå.
 
Till en början med lät hon Faith ligga på en surfingbräde för att han skulle få känna rörelser. Senare använde hon sig av jordnötssmör för att locka Faith att ställa sig upp på två ben och hoppa omkring. Även hennes andra hund stimulerade Faith till att röra på sig. Som ett mirakel så lärde sig Faith att gå och balansera på två ben. Efter mycket träning i snö går Faith idag på två ben precis som en människa.
 
Faith älskar att gå omkring, han går överallt och var han än kommer så förvånas omgivningen av honom och hans sätt att gå.
 
Faith har blivit en stjärna i TV, tidningar och han fick till och med en inbjudan att medverka i en av Harry Potter filmerna.
 
Med denna fantastiska historie vill jag ge er hopp och tro på framtiden!
 
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Hunden föddes med 3 ben – går som en människa på 2 ben

  1. Emma skriver:

    Han har varit med på oprah. Gullig som valp.

  2. Mumlans Ränder skriver:

    Åh, så underbar!!

  3. Tove Sch. Johannessen skriver:

    Helt utrolig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.