Hundar behöver inga kläder


Som ni vet så är jag en av dem som INTE gillar att man köper kläder till sina hundar, hunden är född med päls och behöver normalt inga kläder (undantag som regnställ vid extrema fall och korthåriga hundar som behöver ”täcke” vid minus grader).

I helgen fick jag veta att min lilla älskling Cayenne har fått en ”vinterkappa”, en rosa jacka med pälskrage och ädelstenar….hrm…..säkert sött och hur gulligt som helst men Cayenne vägrade att ta ett enda steg i sin nya kappa. Jag skrattade gott då jag hörde om detta för jag har inte svårt att föreställa mig hur hon sätter sig ner och surar. Ja vad säger man, tjii fick jag för att vara den som sätter pekpinnar för andra då min ”egna” hund nu har fått en rosa vinterkappa med ädelstenar.
 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundar behöver inga kläder

  1. Sinful skriver:

    Hahhaha 🙂 vilken cool bild, han (jag antar att den i det blå är en han) ser precis ut som en liten hipphoppare :-DFast jag är också emot kläder på hundar som inte behöver det.

  2. Emelie skriver:

    Jag anser att man ska ha kläder till de hundar som verkligen fryser har en chihuahua och en pomeranian som redan i oktober måste ha kläder på sig! Min chihuahua började frysa i augusti kvällarna! Så fort jag tar fram kopplet börjar min chihuahua skaka! Om det inte är sommar förstårs! Så jag skiter i vad andra tycker bara mina hundar inte behöver frysa 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.