76 Pomeranian hundar räddades från svält, smuts och avföring

I Oxford har 76 Pomeranian hundar räddats till livet från en kennel där hundarna levde i missär, hundarna levde i sin egen avföring, ett dussintal var redan döda. Grannarna slog larm och 76 Pomeranian hundar kunde räddas till livet. Läs hela artikel på News 10 now

Det är fruktansvärt att det får gå så långt som i fallet ovan, innan någon reagerar och larmar djurskyddet. Jag har hört att en del uppfödare till och med försvarar djurplågeri som detta ovan genom att uttrycka sig som tex ”hon/han hade säkert inte för avsikt att skada hundarna”. Jag har ingen förståelse över att man låter utsätta oskyldiga hundar för djurplågeri!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på 76 Pomeranian hundar räddades från svält, smuts och avföring

  1. Emma skriver:

    Tyvärr verkar det inte helt ovanligt. Det verka slå slint hos vissa djurägare. En del blir förblindade av alla pengar de kan tjäna på valpar, en del vill hjälpa djur och blir hund och kattsamlare av stora mått. De plockar in så många gatukatter att katterna får det sämre hos samlaren än på gatan. Ser ofta på Animal planet och dessa djursamlare påstår att de älskar djur men låter djuren dö i sin egen avföring.Det behövs strängare regler för hållning av djur. Och kanske borde lagen mera noga reglera hur många djur man får ha.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.