Valpköpare – Nigeriabrevens nya mål

Valpköpare har blivit ”Nigeriabrevens” senaste måltavla.

Istället för att avsändarna till breven påstår att du ärvt en förmögenhet osv så har man nu gett sig på valpköpare som lagt upp annons på internet, att de vill köpa en valp. Brevsändarna kopierar gulliga valpbilder på internet från husdjurssajter och erbjuder dig valpen för en viss köpesumma. Erbjudandet är en bluff och så fort du svarat att du är intresserad så börjar utpressningen, då blir du hotad med tex att valpen kommer att dö eller annat hemskt kommer att hända den om du inte betalar tillräckligt fort. Självfallet kommer du aldrig att få valpen för den finns ju inte.

Betala – annars dödar vi valpen

Nigeriabrevens nya mål – valparna

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.