Hunden Bobby drar över ett ton sten

Hunden Bobby är en av världens starkaste hundar, Bobby kan dra över ett ton sten på en kärra, trots att han själv bara väger 25 kilo.

Bobby och husse Christopher Eliasson från Halmstad tävlar i sporten weight pulling, där deltagande hundar har 60 sekunder på sig att dra en vagn 4,8 meter. Den hund som drar det tyngsta lasset på bäst tid vinner.  Bobby är för tillfället regerande svensk mästare i weight pulling och tränar nu stenhårt inför det kommande europamästerskapet, skriver nyheter24

Hunden Bobby kan dra över ett ton

Kolla filmen HÄR där Bobby drar över 1 ton

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunden Bobby drar över ett ton sten

  1. Pia Lindgren skriver:

    Konsten att förstöra en hunds alla leder på en gång. Det är väl djurplågeri om något!Kom inte och säg att hunden har roligt. Jag tvivlar starkt på det. Den kommer sedan att ha helt förslitna höfter, och leder och jätteont när den blir äldre. Fy 17.Jana-pia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.