Hunddagiset flyttar efter många klagomål

Hunddagiset Lodjuret tvingas flytta igen, för fyra månader sedan flyttade hunddagiset till Köpenhamns­vägen, efter många klagomål kommer en tredje flytt att ske inom kort.

Varken isolering eller grannar med stor förståelse hjälpte, 35 högljudda hundar blev till sist för mycket för de närmaste grannarna och hyresvärden har nu gett hunddagiset en månads uppsägningstid. Föreståndaren för hunddagiset är lättad över att ha funnit nya lokaler, det är inte kul att veta att man stör sina grannar. I hunddagisets nya lokaler finns inga lägenheter eller andra hyresgäster så det skall säkert fungera mycket bättre nu.

35 hundar tvingas flytta

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.