Hund skjuten i huvudet och levande begravd

Hunden Star sköts 40 gånger med luftgevär och begravdes sedan levande, mot alla odds överlevde hunden denna fruktansvärda tortyr.

Star hittades av några poliser på Malta i närheten av staden Birzebbuga. Poliserna var ute på ett annat ärende då de hörde hunden gny, man hittade hunden nästan helt begravd med flera brutna ben och skottskador i huvudet. Förövarna hade lämnat hundens nos ovanför markytan vilket räddade hundens liv men hade också kunnat ge hunden ett mycket utdraget dödsförlopp. Man grävde snabbt fram hunden och transporterade den till ett närliggande djursjukhus. Star har mirakulöst återhämtat sig från sin nära döden upplevelse och har nu blivit en kändis på youtube. Se filmen om Star HÄR

Star the Wonder dog

Mirakelhunden lurade döden

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Hund skjuten i huvudet och levande begravd

 1. Britt-Marie skriver:

  Fy tusan vilka människor det finns! Det bekräftar min övertygelse om att det största odjuret på denna jord är människan. Man kan bli gråtfärdig för mindre.

 2. Jens skriver:

  Älskade fina hund, mitt hjärta gråter när jag läser detta. Människan kan verkligen vara en ond varelse. Vi förtjänar inte vår plats på den här jorden. Åtmindstone inte de som gör så här mot andra levande varelser.

 3. Karelin skriver:

  Det här är fruktansvärt och skall ju inte få lov att hända. Djuret kan ju inte försvara sig när djuret på 2 ben gör så här.

 4. Karelin skriver:

  Jag skall på hundutställning, mer om det hos mig.

 5. dognewss skriver:

  Så fruktansvärt att vi inte finner ord för denna handling

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.