Nya dopingföreskrifter för tävlande hundar från Jordbruksverket

Jordbruksverket har utfärdat nya föreskrifter gällande doping som gäller från och med den 1 juli 2011.

Jordbruksverket har kompletterat föreskrifterna med ett nytt kapitel om dopning, som träder i kraft den 1 juli 2011. Tävlingsföreskrifterna reviderades för ett år sedan, och då togs även nya regler om dopning fram. På grund av bestämmelser om tekniska regler måste dessa först remitteras till EU-kommissionen, och därför beslutades dopningsreglerna först nu. Beslutet innebär att de nuvarande föreskrifterna om dopning upphör att gälla.


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.