Oskyldiga hundar hotas med avlivning – hjälp

Flera hundar riskerar att avlivas, då deras ägare häktades misstänkt för brott. Hundägaren har figurerat i utredningar som Länsstyrelsen gjort tidigare och nu vill ingen rädda hundarna.

Då hundägaren häktades omhändertogs hans hundar, det handlar om ett stort antal hundar som nu skall säljas eller överlåtas. Polisen i Skellefteå är skeptiska, ännu har ingen visat intresse av att ge någon av hundarna ett nytt hem. Det kan sluta med att alla hundar kan komma att avlivas.

Skall det få gå till såhär, skall oskyldiga hundar få sätta livet till? Finns det ingen i vårt land som kan vara intresserade av att ge dessa hundar ett nytt hem. Önskar att aftontidningarna gjorde artiklar om dessa hundar, allt för att rädda livet på dem. Sprid gärna informationen, kanske finns det någon som trots allt längtar efter en livskamrat och vill hjälpa någon av hundarna.

Hundar riskerar att avlivas


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Oskyldiga hundar hotas med avlivning – hjälp

 1. Jeanette skriver:

  Du/ni har inte möjlighet att lägga in en facebook ”gilla”knapp till inläggen? Jag har sett vissa med wordpress har det i slutet av varje inlägg.
  Det hade varit bra så kan man få upp dom direkt på sin faceboooksida =) Praktiskt vid sånna här tillfällen =)

  • dognewss skriver:

   Om du öppnar/går in på inlägget får du tillgång till att välja dela det här på Twitter eller facebook…snälla meddela om inte ni andra kan se det?

   • Jeanette skriver:

    Är det vad knappen betyder? Jag fattade inte att det var en delaknapp, sorry =)
    Jag trodde bara det var istället för att fylla i namn, mail o så =)

 2. dognewss skriver:

  Vi kan se en text som står Dela det här och så följer det en ikon Twitter eller en Facebook ikon….kan du se dem? Då kan du prova trycka där,på så vis kan jag dela på min facebook.Men jag är ju administratör så jag vet inte om alla kan se dem?

 3. Nuuuu ser jag den!! Hihi =D

  • dognewss skriver:

   Kanon!!

  • Vicky skriver:

   It is not unusual for Pomeranians to weigh into the teens.Pomeranians vary in type, some revret more towards the Spitz type (German Spitz) and backyard breeders tend to breed larger Pomeranians, larger bitches produce larger litters, more money in their pocket.One of my Pomeranians is 16 pounds. She is not the largest I know by any means.We will have a gathering this weekend witha bout 100+ Pomeranians. More of them will be of the Spitz type then the show type.Here is a description from Second Chance regarding size-SIZE: The correct weight for a Pomeranian is 3-7 pounds. The Poms we see in Rescue are generally larger (8-12 pounds) and sometimes much larger; I have seen them up to 18 pounds, and have heard of 25-pounders. This is because Poms were bred down in size during the Victorian period and frequently, with poor breeding, will revret. Puppy millers prefer the larger females, since they produce bigger litters.References :

 4. dognewss skriver:

  Mannen bakom denna artikel dömdes till 6 månaders fängelse http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1184436.ece?from=rss , hundarna behöver HJÄLP

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.