Hunden Flippan på rymmen – tog tåget till Eskilstuna

Hunden Flippan gillar äventyr, i onsdags på eftermiddagen strövade hon ut från mattes butik och hoppade på tåget till Eskilstuna.

Mattes butik ligger nära tågstationen, så det var lätt för Flippan att ta sig dit, då tåget stannade hoppade hon på och åkte med enda till Eskilstuna. Efter en polisanmälan om att Flippan var försvunnen återfanns hon välbehållen i Eskilstuna.

Vi har varit med om liknande, då jag var liten försvann vår kattunge spårlöst. Efter några månader fick vi höra att en linkande katt dykt upp i ett stall vid samma tid som vår katt försvunnit. Stallet ligger intill bussens ändstation, vi visste att bussen stått parkerad på vår tomt med dörren öppen dagen då katten försvann. Men inte kunde vi tro att hon kunnat passera busschauffören utan att han sett henne. Vi blev så glada av att återfå vår kattunge som nu var en halvvuxen ungkatt.

Hunden Flippan tog tåget till Eskilstuna

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hunden Flippan på rymmen – tog tåget till Eskilstuna

  1. Peder Hermansson skriver:

    Härligt… Det är ju rörligare på ett tåg än buss och trängre i en bil…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.