Kryddad väst skall skydda hund mot vargen

Calle Ekström har kommit på en lösning som skall skydda jakthundarna från att bli angripna av varg. En kryddblandning som är 300 gånger starkare än tabasco.

Ekström tillverkar skyddsvästar med kryddfickor som jakthundarna får bära. Skulle vargen sätta tänderna i hunden så får han smaka på nåt han aldrig smakat tidigare, en välkryddad hund som skall få vargen att släppa taget. Ingen doft känns förrän kryddpåsarna är sönderbitna, men sedan sprids en stank som är värre än nåt annat du luktat på……

Ingen vet ännu vad vargen egentligen tycker om kryddblandningen, några västar är ute på prov, nu väntar vi spänt på om vargen är en finsmakare och har näsa för kryddor….eller om kryddblandningen räddar liv?

Kryddstark hund inget för vargen

Kryddstark väst skall stoppa varg


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.