Dog News 2007-2012

Precis i dag för 5 år sedan skrevs det första inlägget på bloggen Dog News, på den tiden hette bloggen Pomeranian. Mycket har hänt sedan dess, i början handlade bloggen enbart om rasen Pomeranian och Susanns hundar. Senare döptes bloggen om till Dog News och ändrade inriktning till nyheter om hund.

I och med att bloggen ändrade inriktning blev vi också fler som skriver bloggen, vi har dock valt att skriva i ”jag” form oftast så man inte vet vem som ligger bakom ett inlägg. I dag är vi 3 personer som läser era email och uppdaterar bloggen allt eftersom det ramlar in nyheter från er läsare.

Det finns idag 3 369 inlägg på bloggen med 5 386 godkända kommentarer. Det har funnits fler inlägg men vid genomgång då vi upptäcker gammal information kan inlägg gjorda av oss komma att tas bort.

Bloggen har i dag 570 GILLA markeringar på facebook och 30 personer som prenumererar på våra inlägg. Vill Ni prenumerera så gör ni det långt ned i menyn till höger på sidan, då får ni ett email med våra senaste inlägg direkt i er inkorg, bekvämt!

Ni har delat med Er 1 966 av våra inlägg på facebook!

13 januari 2012 var den dag som vi haft flest besökare, hela 8057 personer läste bloggen den dagen. Januari blev vår toppmånad med över 40 000 besökare!

Ordet hundar är den vanligaste söktermen på google för att man skall ”ramla” in på Dog News, vad annars? Hela 6 180 personer har hittat till oss genom att googla ordet hundar, sedan vi flyttade bloggen i maj 2011.

Mest lästa inlägget sedan maj 2011, hela 13 517 personer har läst inlägget om den Bruna fruktade hundfästingen

Det har varit en lång resa, vi tar tacksamt emot material, synpunkter och önskemål från Er alla på dognews@hotmail.se

Tusen Tack för att Ni läser oss!Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dog News 2007-2012

  1. dognewss skriver:

    Idag har vi 1001 Gilla markeringar på facebook, alltså dubbelt upp på 1 år !!!!!!!!!!!! och fler Gillar oss för var dag som går ! Tack för att Ni läser Dog News

  2. dognewss skriver:

    Idag finns det 4055 inlägg/artiklar dvs vi har skrivit ca 700 inlägg under de senaste året

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.