Eye Envy Tear Stain Remover – Marknadens effektivaste ögonputs

Eye Envy, marknadens effektivaste ögonputs för Dig som vill bli av med fula tårränder på din hund eller katt.

Dog News har provat produkten och vi är mycket nöjda med resultatet, så nöjda att vi vill dela det med alla Er läsare som vill bli kvitt de fula ränderna efter tårar under ögonen på era hundar.

Eye Envy innehåller INTE antibiotika, de är antibakteriella produkter med naturliga ingredienser.

Eye Envy innehåller inget kemiskt som t.ex. blekmedel i form av peroxid eller något annat som kan vara skadligt för ögat eller det känsliga området runt ögat. Det kan användas på alla hundar och katter med rinnande ögon oavsett färg på pälsen.

Eye Envy består av ett kitt på 3 delar, läs mera om dem nedan.

Eye Envy Tear Stain Remover
Detta är en ny rengöringsvätska från Eye Envy! Den tar bort missfärgningar under ögonen och tar även bort vissa  matfläckar och gul missfärgning på tassar. Skall förvaras i rumstemperatur.

Eye Envy  Helande Puder
Används efter rengöring av tårränder, masseras in i pälsen under ögonen. Detta puder är helt unikt genom att det innehåller helande örter som gör att med regelbundet användande rinner ögonen mindre och vätskan blir klarare. Alla andra ögonpuder är kosmetiska och används bara för att täcka eller bleka tårränder. Pudret används på alla färger, det försvinner in i pälsen och syns inte efter behandling och eftersom det inte innehåller något blekmedel förändras inte pälsfärgen.

Eye Envy Burk med Rengöringspads
Används vid rengöring av tårränderna, är gjord av Rayon/Polypropylene och ”mönstrade” vilket gör att det blir ett mer effektivt resultat genom att vätskan pressas försiktigt längre in under pälsen mot huden. Tunn och mycket lätthanterlig. Luddar inte.

I Sverige kan du köpa dessa effektiva produkter genom att klicka på logga nedan och scrolla ned på sidan du kommer till.

annons


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Eye Envy Tear Stain Remover – Marknadens effektivaste ögonputs

  1. Lotta skriver:

    Finns det något liknande som man kan använda vid missfärgningar runt munnen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.