Djurplågeri på Kristallengalan

Det var mer eller mindre djurplågeri då hunden Tango släpades in på scenen av Gina Dirawi mitt framför TV tittarna under Kristallengalan igår kväll.

Gina Dirawi släpade in hunden Tango på scenen, helt mot hundens egna vilja. Tangos ägare Malou von Sivers borde veta bättre, en TV gala är inte den bästa miljö för en liten hund. Hunden såg förskräckt ut och försökte göra allt för att inte behöva gå in på scenen, men trots det släpades den motvilligt med två gånger inför publiken i det starka ljuset och den höga ljudvolymen. Det var många arga TV tittare som hörde av sig till AB under kvällen.

Ginas hantering av Tango väcker vrede

Det var en stunthund


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

5 Responses to Djurplågeri på Kristallengalan

 1. Ahmetti skriver:

  Hundstackarn såg ut some tt djur på väg till halalslakt! SKÄMS!! Ett djur är inget smycke!!

 2. ☆ Marit ☆ skriver:

  Hundar skall inte vara med på galor o.d.!

 3. Jeanette o lilla Rick skriver:

  Hemskt verkligen!
  Men när man sen läser att det inte ens var hennes hund för hon ville inte utsätt den för den stressen, men hon tyckte det var ok att utsätta en annan hund för det? Då blir man ännu mer förbannad!

 4. Det är ju lika illa för hundar på utställning, skäms ni som har hundar med på inomhus utställningar!!! Det är lika fel miljö det för hundar, massvis av oljud och stress i dom miljöerna!!!

  Dubbelmoral!!

  • dognewss skriver:

   Troligtvis har Du aldrig besökt en inomhus hundutställning 🙂 Skulle en hund vara så rädd och förskräckt på en hundutställning som denna chihuahua så skulle den inte kunna delta i utställningen. På hundutställning ser man glada hundar som älskar att visa upp sig 🙂 Ingen domare i världen skulle premiera en hund som är livrädd

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.