Tävlingen om Årets hundblogg avgjord

Dog News har valt ut Karin Lundberg blogg till Årets hundblogg 2013

Bloggen drivs av Karin Lundberg som har hållit på med hundar i 53 år.  Karin är väldigt hundintresserad och hjälper hundfolk med att få bättre relation med hunden i vardagslydnad. Karin ser att många gånger är kunskap om hur våra hundar fungerar som fattas. Vilket fick Karin att starta sin blogg där hon samlar kunskap om våra hundar. Till exempel då Karins väninna sålde sina valpar ingick en valpkurs i köpet, då kunde valpköparna gå in och läsa var dom befinner sig i utvecklingen tillsammans med sin hund. Då nya ämnen kommer upp kompletterar Karin sina texter eller om någon kommer med förslag på något de vill att Karin skall skriva om. .

Besök Karin Lundberg blogg här

 Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.